ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині потяг на смерть збив 16-річного хлопця: батьки загиблого звернулися до суду

29 травня 2006 року, на 147 кілометрі пікету 9 перегону Гейківка-Висунь, о 15:15 потяг наїхав на підлітка. Внаслідок інциденту він отримав смертельну травму. Батьки загиблого подали до суду на АТ “Укрзалізниця” з ціллю отримати компенсацію за отриману моральну шкоду у сумі 402600 грн кожний.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Кривий Ріг.

12 травня 2023 року, представник відповідача подав до суду викликання на позовну заяву. У ньому просили відмовити в компенсації повної суми, у зв’язку з тим, що 16-річний на момент інциденту знаходився у вагоні, з якого крав брухт.

Комісія прийшла до висновку, що причиною смерті стала необережність хлопця. Крім того, сторона відповідача аргументувала, що батьки несли відповідальність за сина і мали навчити дитину правилам безпеки в транспорті.

Суд вислухав учасників справи та виніс рішення. І оцінив моральну шкоду завдану кожному з позивачів смертю сина в 80 тисяч гривень. Протягом місяця сторони можуть подати апеляцію.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині потяг задавив неповнолітнього хлопця. Також про те, що потяг на смерть збив 43-річного чоловіка. І про те, що вантажний потяг наїхав на чоловіка, який лежав на коліях. Також 68-річний чоловік потрапив під колеса потяга. На станції “Горяїнова” чоловік потрапив під потяг. У Заводському районі Кам’янського 18-річний хлопець потрапив під колеса потяга.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас