ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 68-річний чоловік потрапив під колеса потяга

26 березня, пенсіонер потрапив під колеса пасажирського потяга. Від отриманих травм 68-річний чоловік загинув на місці. Трагедія сталася на перегоні “Воскобійня-Кам’янське” близько 11:36. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро.

У пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області нам відповіли, що пішохід перетинав колію справа наліво та не реагував на звукові та світові сигнали.

Нагадаємо про трагедії, які сталися не так давно. Так, 30 листопада на Дніпропетровщині чоловік випав з четвертого поверху готелю. 11 грудня на проспекті Поля літній чоловік випав з вікна на 8 поверсі. 28 лютого, на Тополі-3 у Дніпрі чоловік випав з балкона 9-го поверху. 5 березня, на проспекті Поля жінка випала з вікна багатоповерхівки. 11 травня у Дніпрі жінка вистрибнула з 9 поверху. 19 березня, на Дніпропетровщині чоловік стрибнув у воду на Монастирський острів.23 березня чоловік вистрибнув з балкона 9-го поверху,, а 5-річна дівчинка випала з 5-го поверху.

Раніше ми повідомили про те, що потяг із Дніпра переїхав чоловіка, який лежав на коліях. На Дніпропетровщині, на відстані 20 метрів від берега, рятувальники дістали тіло чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас