ЖИТТЯ

Схопив за шию та силою затягнув в квартиру: на Дніпропетровщині затримали ймовірного педофіла

У Кривому Розі стався жахливий випадок. В Інгулецькому районі поліцейські затримали чоловіка, який ймовірно ґвалтував 13-річного хлопчика. Підозрюваний познущався над підлітком у своїй квартирі. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 ККУ. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури.

Згідно даної статті, чоловік вчинив дій сексуального характеру, пов’язані із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло хлопчика з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування).

За даними слідства, підозрюваний побачив 13-річного хлопчика, який гуляв у дворі багатоквартирного будинку. Чоловік схопив дитину за шию та силою затягнув в свою квартиру.

Погрожуючи побиттям та застосувавши фізичну силу, підозрюваний зґвалтував хлопчика. Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Чоловіку загрожує від 10 до 15 років в’язниці. Наразі триває слідство.

Раніше ми повідомили про те що на Дніпропетровщині 50-річний чоловік напав на 13-річну дівчинку. Також про те, що  36-річного чоловіка засудили до довічного ув’язнення за зґвалтування 8-річної дівчинки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас