ЖИТТЯ

Була напідпитку та намагалась дати хабаря: на Дніпропетровщині затримали 36-річну водійку BMW

25 вересня у Кривому Розі під час патрулювання інспектори зупинили автомобіль BMW за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування поліцейські виявили у водійки ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд жінка відмовилася та хотіла залишити місце події.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби патрульної поліції Кривого Рогу.

Водійка не надала патрульним посвідчення водія й реєстраційні документи та намагалася втекти. Правоохоронці  затримали 36-річну керманичку та доставили ії до Криворізького районного управління поліції №1.

Під час складання адміністративних матеріалів водійка усіляко намагалася уникнути відповідальності, та декілька разів пропонувала патрульним неправомірну вигоду. Порушниці повідомили про кримінальну відповідальність, але жінка наполягала.

На водійку патрульні склали адміністративні матеріали, а саме: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), протокол за ст. 261 (Адміністративне затримання) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП. Подальшу долю порушниці встановлюватимуть слідчі та суд.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік отримав опіки під час зварювальних робіт, коли був напідпитку. Також у Нікополі медики “швидкої” відновили жінці серцевий ритм за допомогою електричного розряду.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас