ЖИТТЯ

Був нетверезий та намагався дати хабаря: на Дніпропетровщині водій DAF наїхав на припарковане авто

Днями під час патрулювання в Кривому Розі, інспектори отримали виклик ДТП без травмованих. 35-річний водій автомобіля DAF не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припарковане авто.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби патрульної поліції Кривого Рогу.

Спілкуючись з керманичем, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час розгляду справи та складанні відповідних адміністративних матеріалів водій, для уникнення від адміністративної відповідальності, почав пропонувати інспекторам пропозицію неправомірної вигоди.

Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Криворізького районного управління поліції №3 для подальшого розбирання. На керманича автомобіля DAF патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, а саме: протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Якщо особа намагається уникнути відповідальності та пропонує поліцейським неправомірну вигоду, їй загрожує кримінальна відповідальність та карається штрафом або обмеженням волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік отримав опіки під час зварювальних робіт, бо був напідпитку. Також на Дніпропетровщині 18-річний хлопець вистрілив у водія маршрутки.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас