ЖИТТЯ

Пряме попадання ворожого снаряду: на Донецькому напрямку загинув працівник НЗФ

Із сумом повідомили про трагічну новину. На Донецькому напрямку, 16 вересня загинув наш робітник – вогнетривник ПЦ-9, сержант 54-ї ОМБр ім. гетьмана Івана Мазепи Гордієнко Олег Іванович.

Сумну звістку повідомили на сторінці “Нікополь феросплавний” у Facebook. Про це повідомляє Інформатор.

На НЗФ Олег Іванович відпрацював більше 30 років. Професію здобував безпосередньо в цеху, розпочинав слюсарем-ремонтником, пізніше став вогнетривником. Мав до цього неабиякий хист.

Мав бойовий досвід – в 2015 році відслужив в АТО. Маючи в серці палку ненависть до ворогів, в 2022-му році сам пішов до воєнкомату.

Отримавши позивний «Гордий дед», воював на Бахмутському напрямку. Неодноразово був у самому пеклі. Друзі розповідають дивовижний випадок, коли під час штурму наших позицій, йому довелось взимку три дні пролежати під трупами побратимів… Товариші навіть мертві його прикрили – він вижив, відморозив ноги, але протримався до евакуації з позиції.

Далі госпіталь, реабілітація, і знов у бій, де отримав чергове поранення. Під час перебування у шпиталі, заїхав додому. Востаннє. Повернувшись на бойові позиції після лікування, не зміг уникнути прямого попадання ворожого снаряду, який і обірвав життя «Гришані».

У Олега Івановича залишилась дружна Майя та доросла донька Олександра. Своїх дівчаток він любив понад усе.

Команда НЗФ висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким загиблого. Прощання з Героєм відбудеться в п’ятницю, 22 вересня.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Раніше ми повідомили про те, що у боях за Україну загинув солдат з Нікополя. Також про те, що на війні Нікопольщина втратила 42-річного героя. Також на війні загинув молодший сержант 54-ї окремої механізованої бригади з Нікополя і 54-річний наш солдат.

Альона Анонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас