ЖИТТЯ

На війні Нікопольщина втратила 42-річного героя

З невимовним сумом повідомили про загибель нашого земляка. 4 вересня в бою за Україну героїчно загинув житель села Придніпровське Крашевський Роман Михайлович, 1981 року народження.

Про це Інформатору стало відомо із повідомлення Червоногригорівської селищної територіальної громади.

Романа Крашевського було мобілізовано на військову службу 24 лютого 2022 року, він з самого початку вторгнення давав відсіч ворогам нашої країни. Роман проходив службу стрільцем – помічником гранатометника. Вірний Військовій Присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність і стійкість загинув в районі проведення бойових дій, під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України, біля села Новоселівка, Пологівського р-ну, Запорізької області.

Прощання з Романом відбудеться в Нікополі, в Центральному храмі Нікопольського благочиння св. прав. Петра Калнишевського на честь полеглих Воїнів-Захисників України. Про точну дату і час і місце поховання буде повідомлено додатково.

Раніше ми повідомили про те, що на війні загинув молодший сержант 54-ї окремої механізованої бригади з Нікополя. Також про те, що у боях за Україну загинув 55-річний солдат з Нікополя.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас