ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині надзвичайники врятували з палаючої квартири 86-річну жінку

16 вересня, о 9:32, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимира Самодриги у Дніпрі, горить квартира на останньому поверсі триповерхового житлового будинку. За викликом було оперативно направлено рятувальників у складі трьох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальники встановили, що з балкону квартири на третьому поверсі йде дим. Надзвичайники за допомогою висувної трьохколінної драбини потрапили на балкон та з’ясували, що займання виникло всередині оселі. Під час проведення розвідки в палаючій квартирі було виявлено жінку.

Рятувальники винесли з палаючого помешкання власницю, 1937 року народження та передали працівникам екстреної медичної допомоги з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння (стан тяжкий).

Вогнем знищено домашнє майно, меблі та пошкоджено внутрішнє облицювання стін оселі. Загальна площа пожежі склала 5 квадратних метрів.

Займання вдалось локалізувати о 10:00 та повністю ліквідувати о 10:27. До місця події залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

На Дніпропетровщині надзвичайники врятували з палаючої квартири 86-річну жінку

На Дніпропетровщині надзвичайники врятували з палаючої квартири 86-річну жінку

Раніше ми повідомили про те, що надзвичайники ліквідували 60 пожеж в екосистемах. Також на Дніпропетровщині масштабна пожежа знищила 400 тонн соломи в тюках.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас