Нікополь До сайту

Приховувала вагітність: на Дніпропетровщині жінка народила у кареті “швидкої” 4 дитину

Поява на світ нового життя-це справжнє диво, хвилююча та радісна подія. Проте пологи – складний і відповідальний процес, який потребує чималих сил та концентрації як від породіллі, так і від медичних працівників, які приймають пологи. Як з’ясувалося, у 30-річної жінки, яка викликала “швидку”, була вже 7 вагітність та 4 пологи. Однак вона приховувала це від лікарів. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на пост медикині Марії Полян.

Реклама

Прибувши на місце виклику, медики з’ясували, що перейми у жінки тривають вже більше години. Бригада прийняла рішення якнайшвидше госпіталізувати вагітну до найближчого пологового будинку, проте пологи довелось приймати в салоні санітарного автомобіля.

Завдяки впевненим, професійним та злагодженим діям бригади ЕМД на світ зʼявився чудовий хлопчик, а самі пологи пройшли без ускладнень як для породіллі, так і для немовляти.

Після надання необхідної медичної допомоги, щаслива мама та новонароджений були госпіталізовані до Криворізького перинатального центру.

Реклама

Раніше ми повідомили про те що на Дніпропетровщині лікарі “швидкої” за тиждень прийняли 5 пологів. Також про те, що 20-річна жінка народила хлопчика по дорозі до лікарні.

Альона Антонова

Реклама