ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині жінка з дитиною на руках голосно співала на балконі: подробиці від поліції

У суботу, 9 вересня, у Дніпрі на житловому масиві Перемога-6 біля однієї з багатоповерхівок почали збиратися люди. Увагу перехожих привернула жінка з маленькою дитиною на руках, яка стоячи на балконі 8 поверху гучно співала. Поведінка жінки здалася неадекватною, тому свідки події викликали поліцейських та рятувальників.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію управління поліції охорони в Дніпропетровській області.

Про інцидент повідомили поліцію охорони, яка прибула на місце події. Мова йшла про жінку на балконі  8 поверху з дитиною на руках. Вона кричала та голосно співали, чим налякала сусідів.

Вони вирішили, що жінка хоче скинути маля з висоти, хотіли її зупинити. Однак вона не пускала сусідів до квартири. Не змогли туди потрапити і поліцейські.

Старший сержант поліції Олександр Федотов, член екіпажу поліції охорони, піднявся на балкон по драбині та переліз через перила. Він завів містянку до квартири. На місце приїхала слідчо-оперативна група, щоб встановити всі обставини.

Дитину оглянули лікарі. На щастя, вона не постраждала.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині посеред білого дня стріляли в людину: відео. Також про те, що у квартирі жорстоко вбили відомого музиканта Дніпропетровської філармонії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас