ЖИТТЯ

У Нікополі попрощалися з двома загиблими героями

8 вересня, у Нікополі провели в останню путь двох загиблих героїв. Прощалися з Олександром Носенко та Романом Крашевським. Віддати шану мужнім захисникам прийшло багато людей: рідні, друзі, бойові побратими, колеги по роботі, представники міської влади та вдячні жителі міста.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Олександр Носенко та Роман Крашевський загинули 4 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку, під час виконання бойового завдання. Вони підірвались на ворожій міні.

Олександр Олександрович Носенко (25.09.1968 р.н.), був професійним водієм. 25 лютого 2022 року його мобілізували до лав ЗСУ. Ставши солдатом в/ч А 7223, він разом із побратимами стійко і мужньо боронив незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Олександр був одружений, мав двох синів, які зараз воюють на фронті у лавах ЗСУ.

Роман Михайлович Крашевський (14.03.1981 р.), працював на Нікопольському заводі феросплавів з 2010 року. Був черговим бригади № 2 із обслуговування сантехнічного та вентиляційного обладнання ЦВФ. Його поважали колеги та цінили за професійну компетентність. Роман був одружений, мав двох синів. У вільний час любив порибалити.

24 лютого 2022 року був мобілізований, служив стрільцем-помічником гранатометника стрілецької роти в/ч 7223.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Олександра Носенко та Романа Крашевського…

Раніше ми повідомили про те, що у боях за Україну загинув Ігор Бехтер з Нікополя. Також про те, що у боях за Україну загинув 55-річний солдат з Нікополя. Також на війні загинув молодший сержант 54-ї окремої механізованої бригади з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас