ЖИТТЯ

Збирала кошти на тепловізор для військових: на Дніпропетровщині 17-річна дівчина ошукала людей на 50 тисяч гривень

Поліцейські Синельниківщини викрили неповнолітню шахрайку. Під виглядом збору коштів на тепловізор для військових 17-річна дівчина ошукала громадян на майже 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби національної поліції у Дніпропетровській області.

В одному із популярних месенджерів дівчина створила допис, де розмістила неправдиву інформацію про нібито збір коштів на потреби ЗСУ. Таким чином вона виманювала гроші у небайдужих громадян та витрачала їх на власні потреби.

Під час слідчих заходів правоохоронці встановили потерпілих із різних куточків країни, які переводили суми від 300 до 3000 гривен. Вина фігурантки підтверджується зібраними речовими доказами, допитом свідків та іншими слідчими діями.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Слідчим за погодженням з Синельниківською окружною прокуратурою дівчині повідомлено про підозру. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 24-річний шахрай продавав неіснуючий товар з Європи. Також на Дніпропетровщині 36-річний чоловік протягом двох місяців обкрадав власну матір.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас