ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік за 5000 доларів допомагав ухилянтам уникнути військової служби

У Дніпрі затримали чоловіка, який за 5000 доларів обіцяв вирішити питання щодо зняття з військового обліку. Йому загрожує до пʼяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби національної поліції у Дніпропетровській області.

У Дніпрі заблокували чергову схему уникнення призову на військову службу. За 5000 доларів місцевий мешканець, маючи зв’язки в одному з районних ТЦК, обіцяв допомогти вирішити питання щодо зняття з військового обліку.

Поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання неправомірної вигоди – 5000 доларів. Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Продовжується збір доказової бази для притягнення інших учасників корупційної схеми до відповідальності. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Західна окружна прокуратура міста Дніпра.

За скоєне підозрюваному може загрожувати штраф від 34 000 до 85 000 гривень або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

На Дніпропетровщині чоловік за 5000 доларів допомагав ухилянтам уникнути військової служби

На Дніпропетровщині чоловік за 5000 доларів допомагав ухилянтам уникнути військової служби

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі СБУ затримала російського агента, який діяв під прикриттям волонтерського фонду. Також на Дніпропетровщині затримали  колаборанта, який закликав до співпраці з рф.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас