ЖИТТЯ

Мати загиблого воїна з Капулівки просить надати синові звання «Герой України»

Мати загиблого військового Білика Артема Володимировича створила електронну петицію щодо присвоєння синові звання “Герой України” посмертноЗагиблий – уродженець села Капулівка. Він був командиром відділення мотопіхотні роти 56-окремої мотопіхотні Маріупольської бригади, 23 батальйону “Хортиця, старшим солдатом.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на офіційне інтернет-представництво Президента України.

Вірний військовій присязі, 5 травня 2022 року, Білик Артем Володимирович, позивний “Панда” загинув, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання у с. Піски Донецької області.

Мати просить присвоїти синові почесне звання за захист незалежності та цілісності України. За організацію оборони відповідної ділянки фронту на Сході України (с. Піски), утримання прориву противника. За систематичну роботу зі збереженням життя підлеглого особистого складу, безпосередньо приймаючи участь у бойових зіткненнях, вступивши до лав Збройних Сил України ще у 2018 році.

Білик Артем нагороджений відзнакою Президента України “ЗА УЧАСТЬ В АНТИТЕРОРИСТИЧНІЙ ОПЕРАЦІЇ”, а також отримав медалі: “За Службу Україні”, “Ветеран Війни”, “Козацький Хрест” ІІ ступеня.
Прохання до Офісу Президента України та Президента України розглянути петицію та присвоїти звання “Герой України”.

На момент публікації цього матеріалу петиція зібрала 16353 голоси із 25000 необхідних. Щоб підтримати петицію, потрібно перейти за посиланням та авторизуватися.

Раніше ми повідомили про те, що після важкого поранення не витримало серце воїна з Нікополя. Також про те, що  у боях за Україну загинув 55-річний солдат з Нікополя. Також про те, що загинув 21-річний Савелій Федан з Енергодару, який співав авторську пісню у «Х-факторі».

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас