ВЛАДА

Загинув 21-річний Савелій Федан з Енергодару, який співав авторську пісню у «Х-факторі»

Страшна звістка про важку втрату надійшла до з фронту. У тяжких боях за свободу та незалежність України загинув 21-річний Савелій Федан з Енергодару. Його ім’я відоме кожному мешканцю міста. Адже юнак від самого дитинства, яке співпало з початком російської агресії, брав активну участь у всіх патріотичних заходах в Енергодарі, активно волонтерів, допомагав військовим та разом з волонтерами у віці 13 років вперше побував на передовій.

Про це повідомляє мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Савелій був надзвичайно талановитим, співав патріотичні пісні власного авторства. З однією з них під назвою «Україна» у 16 років виступав на популярному талант-шоу «Х-фактор».

Прагнення захищати свою Батьківщину від ворога супроводжувало хлопця все життя. Першим кроком стало навчання в Запорізькому обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». Після його закінчення Савелій вступив до факультету підготовки спеціалістів Десантно-штурмових військ Одеської Військової академії.

Після початку повномасштабної війни Савелій мужньо став на захист України.

“Хлопець прожив на світі всього 21 рік…Попереду в нього мало бути довге і щасливе життя. Але життя хлопця обірвала війна, його забрали нелюди, які прийшли на нашу землю вбивати та руйнувати. Поділяємо біль втрати та приносимо щирі співчуття родині та близьким”, йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять, честь та слава полеглому Герою, справжньому Воїну, гідному сину України.

Раніше ми повідомили про те, що у боях за Україну загинув 55-річний солдат з Нікополя. Повідомили про те, що від ворожого снаряду загинув 18-річний син волонтерки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас