ЖИТТЯ

14 школярів Нікополя написали мультитест на 200 балів: підсумки освітньої конференції

Цього тижня у Нікополя пройшла в освітня конференція. На ній були присутні представники усіх школ міста, перша заступниця міського голови Тетяна Обиденна та мер Олександр Саюк. Говорили про головне – новий навчальний рік.

У нашому місті завершують розробку єдиної міської освітної платформи для дошкільнят. Тож починаючи з вересня планують залучити до онлайн занять і майбутніх першокласників. Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Стало відомо, що наразі в освітній галузі Нікополя працюють близько 2600 професіоналів. Цьогоріч 14 нікопольських школярів здобули максимальних результатів по 200 балів у національному мультипредметному тесті.

Завдяки злагодженій співпраці з благодійними організаціями школи міста отримали понад 1000 одиниць компʼютерної техніки. В планах забезпечити гаджетами для віддаленого навчального процесу кожного педагога та учня, які живуть у Нікополі.

14 школярів Нікополя написали мультитест на 200 балів

14 школярів Нікополя написали мультитест на 200 балів

Завдяки співпраці з UNICEF до початку навчального року діти шкільного та дошкільного віку отримали 4685 індивідуальних шкільних наборів.

Нікополь залучився до пілотного проекту з впровадження вихователя безпеки в освітньому середовищі. Представник відділу освіти вже пройшов необхідний курс навчання в національній академії поліції.

Лише цього літа відремонтовано 23 найпростіші укриття в школах та 18 в закладах дошкільної освіти. І звичайно, новий навчальний рік, з безкпекових міркувань, продовжують у формі дистанційного навчання.

Раніше ми повідомили про те що Мінцифра відзначила школярів з Енергодару, які відмінно склали мультитест. Також повідомили про те, що на 200 балів мультитест написали 11 випускників шкіл з Нікополя. Також двоє випускників Покрова склали мультитест на 200 балів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас