ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині під час пожежі надзвичайники врятували родину

29-го серпня, о 6:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири в багатоповерховому житловому будинку. Пригода сталася на вулиці Героїв Маріуполя Тернівського району міста Кривий Ріг. За повідомленням направлено вогнеборців міста у складі трьох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця виклику, встановлено, що на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку горить квартира.

У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники потрапили всередину помешкання та почали гасити пожежу. Одночасно, із сусідньої квартири, за допомогою апаратів захисту органів дихання, рятувальники вивели на свіже повітря жінку, чоловіка та маленьку дитину.

На Дніпропетровщині під час пожежі надзвичайники врятували родину

На Дніпропетровщині під час пожежі надзвичайники врятували родину

Врятованих дорослих, 1993 та 1995 років народження, та дитину, 2022 року народження, оглянули працівники екстреної медичної допомоги. На щастя, госпіталізації вони не потребували.

Вогнем знищено домашнє майно в квартирі, де виникла пожежа, та пошкоджено металопластиковий балконний блок квартири, розташованої поверхом вище. Загальна площа займання становить 10 квадратних метрів.

На щастя, госпіталізації вони не потребували

На щастя, госпіталізації вони не потребували

Пожежу локалізували о 6:19 та ліквідували о 6:35. До гасіння займання залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці надзвичайники ліквідували пожежу в житловому будинку. Також про те, що у Нікополі на території приватного будинку горів ЗАЗ-1102.

Альона Антонова  

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас