ЖИТТЯ

В Енергодарі в штабі омон пролунав вибух

28 серпня, в окупованому Енергодарі, пролунав черговий вибух. В результаті операції місцевого руху опору, координованого ГУР МО України, постраждала імпровізована казарма підрозділу росгвардії омон «ахмат-1».

Про це стало відомо з офіційного Telegram-каналу ГУР МО України, передає Інформатор.

Після окупації міста «кадирівці» захопили і переобладнали для своїх потреб будівлю на вулиці Будівельників, 46, де раніше знаходилось місцеве відділення одного з українських банків.

О 9:50 за вказаною адресою відбувся вибух. В результаті постраждав особовий склад окупантів та припарковані у дворі автомобілі. В приміщенні розпочалась пожежа.

На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Наразі уточнюється інформація щодо кількості вбитих та поранених «кадирівців».

Жертв і постраждалих серед цивільного населення немає. Після серії вибухів окупанти терміново евакуювали місцеву військово-цивільну адміністрацію. Наразі в Енергодарі проходять перевірки та обмежено доступ до мережі Інтернет.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі пролунав вибух у будівлі відділення поліції. Також показали, як виглядає та будівля після потужного вибуху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас