ЖИТТЯ

Врятували двох песиків: у Нікополі та Павлограді собаки потрапили в пастку

27-го серпня, о 7:42, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про надзвичайну пригоду. У Нікополі на вулиці Шевченка собака впала у глибоку яму та потребувала допомоги. На допомогу собаці відправились рятувальники. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця виклику встановили, що чотирилапий знаходиться в ямі на глибині орієнтовно 3 метри. Фахівці Служби порятунку за допомогою драбини спустилися до пухнастика та дістали його з пастки.

Врятували двох песиків

Врятували двох песиків

Також, о 7:42 надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння по вулиці Кольорова у Павлограді, чотирилапий впав у яму та не може самостійно вибратись.

У Нікополі та Павлограді собаки потрапили в пастку

У Нікополі та Павлограді собаки потрапили в пастку

До місця виклику виїхали рятувальники. На глибині двох метрів виявили бідолашного песика. Рятувальники спустилися до нього та підняли на поверхню.

Собака впала у глибоку яму

Собака впала у глибоку яму

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині врятували собаку, яка мало не потонула у відходах. Також про те, що в Покрові врятували домашню собаку, яка впала у двохметрову яму. А у Нікополі терміново шукають дім песик та два котики, які мешкають біля траси.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас