ЖИТТЯ

27 діток з Нікополя провели незабутній відпочинок в Австрії

27 дітей Нікополя, пільгових категорій змогли відпочити в Австрії. За десять діб відпочинку у штаті Бургенланд дітлахи мандрували, були на екскурсіях та отримали незабутні враження.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Програма для діток з Нікополя була доволі насиченою. Діти ходили у піший похід, купалися в озері та в басейні просто неба, розважалися в мотузковому парку, побували у зоопарку рептилій замку Форхтенштайн, піднімалася на башту, яка зберіглась з давніх часів. Відвідали замки різні за стилем та з цікавою історією: замок-фортеця на вершині гори з великими гарматами та замок, де збиралися лицарі ордена тамплієрів.

Діти побували у зоопарку рептилій замку Форхтенштайн

Діти побували у зоопарку рептилій замку Форхтенштайн

У музеї каміння, який створювався кілька століть, діти спускалися в шахту, де каміння добували, роздивлялися чудові вироби з каменю, а потім вибрали по камінчику і власноруч, за допомогою інструментів обробляли їх, намагаючись проявити свою творчість. Ці вироби вони привезли додому в якості суверенів своїм рідним.

Діти ходили у піший похід, купалися в озері та в басейні просто неба

Діти ходили у піший похід, купалися в озері та в басейні просто неба

Протягом чудового відпочинку, дітвора насолоджувалася австрійською кухнею. Нікопольські діти залишилися в захваті від такої чудової подорожі.

Раніше ми повідомили про те, що у дитячій лікарні Нікополя для маленьких пацієнтів влаштували свято. Також Мінцифра відзначила школярів з Енергодару, які відмінно склали мультитест.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас