ЖИТТЯ

Поліцейські Марганця взяли учать в акції “Шкільний портфелик”

В Марганці ювенальні поліцейські спільно з благодійниками взяли учать в акції до 1 вересня “Шкільний портфелик”. 18 серпня правоохоронці спільно з благодійним фондом «Надійні обійми Марганця» підготували 4-х діток з багатодітної родини до школи.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Мета акції – забезпечити дітей, які опинились у складних сімейних обставинах шкільним приладдям до початку навчального року. Створити їм атмосферу турботи, дати відчути підтримку небайдужих людей. Тому дитячі шерифи не пройшли повз та привезли для дітей шкільне приладдя: зошити, ручки, розмальовки, фарби, лінійки. Найстаршій 11-річній дівчинці дістався ще й рожевий портфель, а мати дітей отримала продуктовий набір для всієї родини.

Навчання цього року для дітей з Нікопольського району, у зв’язку з безпековою ситуацією, знову пройде онлайн. Однак віра в те, що настане день і на шкільному подвір’ї пролунає шкільний дзвінок живе в серцях кожного з нас.

Раніше ми повідомили про те, що волонтер з Нікополя продав на аукціоні картину з зображанням 52 котиків. Також у Нікопольському районі знайшли старовинні кам’яні хрести.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас