Нікополь До сайту

За рік друзі та підписники каналу “Безпосередньо Gachi” зібрали і відправили на фронт 11 млн грн

16 серпня виповнився рік, як був створений канал “Безпосередньо Gachi”. 24/7 він працює для жителів Нікополя і району, попереджаючи їх про загрозу з боку лівого берега Дніпра. Наразі Gachi звітували перед підписниками. За рік, завдяки допомозі людей, вдалося зібрали і відправили на фронт 11 млн грн.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Безпосередньо Gachi”.

Реклама

Діяльність “Безпосередньо Gachi” була розпочата рік тому. За цей час було зроблено багато добрих справ для наших військових підписниками та авторами каналу. Нижче приводимо повний текст з Telegram-каналу в оригіналі:

“За цей час, ми знайшли безліч друзів і знайомих. Познайомилися з великою кількістю військовослужбовців, з якими досі працюємо впритул на нашу спільну перемогу. Допомогли і допомагаємо величезній кількості підрозділів, бригадам на фронтах. Допомогли і допомагаємо сповіщати і висвітлювати військові дії між берегом Енергодара і Нікопольським районом.

За рік, ми з вами зібрали і відправили на фронт близько 11 000000 гривень. Допомогли і допомагаємо нашим патріотам на окупованій території. На ці кошти були куплені:

Реклама

Це тільки те, що найголовніше, якщо перераховувати все, списку не вистачить. Весь перелік можна подивитися за посиланням. Повний звіт опублікую після деокупації протилежного берега Дніпра.

Я дуже вдячний усім вам. Усім тим, хто підтримував і продовжує підтримувати канал. Особлива подяка нашим патріотам на окупованій території, за те, що завжди залишаєтеся на зв’язку і завдяки вам – люди дізнаються все те, що відбувається насправді.

Окрему подяку хочу висловити низці людей і каналів, які підтримували і підтримують нас на всьому нелегкому шляху: Єноти 4.5.0, Євген Євтушенко, specnazsoroka, Гнила Черешня, Енергодар Сьогодні, Скелети Шевчика і Ко, Говорять Снайпер, Osint Бджоли, Незламний Атом, Принтер Форт, і всіма відомому Миколаївському Ваньку, який підтримав, дав стимул і впевненість у розвитку, а також 15 бригаді оперативного призначення, каналу у них немає, але вони його ведуть тут.

Реклама

А також нашій пресі Віктору Артеменку, Rayan’y Riener, Інформатор.UA і 11 каналу“.

Раніше ми повідомили про те, що з Нікополя для потреб військових передали автомобіль. Також про те, що у Нікополі вручили державні нагороди захисникам України та сім’ям полеглих воїнів.

Альона Антонова

Реклама