НОВИНИ

За рік друзі та підписники каналу “Безпосередньо Gachi” зібрали і відправили на фронт 11 млн грн

16 серпня виповнився рік, як був створений канал “Безпосередньо Gachi”. 24/7 він працює для жителів Нікополя і району, попереджаючи їх про загрозу з боку лівого берега Дніпра. Наразі Gachi звітували перед підписниками. За рік, завдяки допомозі людей, вдалося зібрали і відправили на фронт 11 млн грн.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Безпосередньо Gachi”.

Діяльність “Безпосередньо Gachi” була розпочата рік тому. За цей час було зроблено багато добрих справ для наших військових підписниками та авторами каналу. Нижче приводимо повний текст з Telegram-каналу в оригіналі:

“За цей час, ми знайшли безліч друзів і знайомих. Познайомилися з великою кількістю військовослужбовців, з якими досі працюємо впритул на нашу спільну перемогу. Допомогли і допомагаємо величезній кількості підрозділів, бригадам на фронтах. Допомогли і допомагаємо сповіщати і висвітлювати військові дії між берегом Енергодара і Нікопольським районом.

За рік, ми з вами зібрали і відправили на фронт близько 11 000000 гривень. Допомогли і допомагаємо нашим патріотам на окупованій території. На ці кошти були куплені:

  • 18 позашляховиків;
  • 13 дронів, 2 з них бойові;
  • 9 тепловізорів;
  • полагодили 4 позашляховики. Понад сотню спорядження різного типу, починаючи від підсумків, НАТОвських касок, закінчуючи плитоносками та плитами;
  • понад 30 одиниць різних зарядних станцій, починаючи від акумуляторних
    батарей, закінчуючи генераторами та екофлоу.

Це тільки те, що найголовніше, якщо перераховувати все, списку не вистачить. Весь перелік можна подивитися за посиланням. Повний звіт опублікую після деокупації протилежного берега Дніпра.

Я дуже вдячний усім вам. Усім тим, хто підтримував і продовжує підтримувати канал. Особлива подяка нашим патріотам на окупованій території, за те, що завжди залишаєтеся на зв’язку і завдяки вам – люди дізнаються все те, що відбувається насправді.

Окрему подяку хочу висловити низці людей і каналів, які підтримували і підтримують нас на всьому нелегкому шляху: Єноти 4.5.0, Євген Євтушенко, specnazsoroka, Гнила Черешня, Енергодар Сьогодні, Скелети Шевчика і Ко, Говорять Снайпер, Osint Бджоли, Незламний Атом, Принтер Форт, і всіма відомому Миколаївському Ваньку, який підтримав, дав стимул і впевненість у розвитку, а також 15 бригаді оперативного призначення, каналу у них немає, але вони його ведуть тут.

А також нашій пресі Віктору Артеменку, Rayan’y Riener, Інформатор.UA і 11 каналу“.

Раніше ми повідомили про те, що з Нікополя для потреб військових передали автомобіль. Також про те, що у Нікополі вручили державні нагороди захисникам України та сім’ям полеглих воїнів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас