ЖИТТЯ

У Кривому Розі поліцейський врятував життя жінці, якій стало зле посеред вулиці

Криворізький поліцейський врятував жінку, якій стало зле посеред вулиці. Медичні працівники повідомили, у жінки була клінічна смерть і саме правильна та вчасна допомога врятувала її життя.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Подія сталась вечері 8 серпня на одній з автозаправних станцій у Металургійному районі Кривого Рогу. Заступник начальника відділу реагування патрульної поліції Роман Дацко у цей час перебував у добовому наряді. Знаходячись біля автомобіля чоловік почув, як перехожі кличуть на поміч. Виявилось, що жінці стало зле і вона втратила свідомість.

Поліцейський не розгубився, миттєво зреагував до приїзду медиків. Він зробив їй серцево-легеневу реанімацію. Зараз жінка перебуває у лікарні. Зі слів медиків, дії поліцейського були дуже вчасні та врятували їй життя.

«Побачивши непритомну жінку, я одразу підбіг до неї. Почав першочергово перевіряти тиск, його вже не було. Жінка вже не дихала, тому я одразу почав робити серцево-легеневу реанімацію. Адже, час йшов на хвилини і я повинен був її врятувати. Після проведення невідкладних дій жінка прийшла до тями. Я був неймовірно щасливий, коли вона почала дихати», – зазначив старший лейтенант поліції.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині патрульні врятували водія, якому стало зле за кермом. Також на Дніпропетровщині патрульні врятували жінку від самогубства.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас