ЖИТТЯ

Після операцій погіршився стан: у Дніпропетровській області проти лікарів відкрили кримінальне провадження

Прокуратура почала провадження за фактом можливого неналежного виконання професійних обов’язків медичними працівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітнім дітям. Наразі продовжується розслідування. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, в одній із лікарень Дніпра були проведені операції 4 дорослим та 5 дітям віком від 3 до 17 років. У післяопераційний період у декількох пацієнтів було виявлено погіршення самопочуття та життєзагрозливий стан організму.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини та причетність співробітників закладу. Вказане провадження розпочато за повідомленням Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СВ відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області хлопець бив та принижував 18-річну дівчину та знімав це на камеру. Також ми повідомляли, що на Дніпропетровщині померла мати трьох дітей, над якою майже щодня знущався чоловік.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас