ЖИТТЯ

Не провокуйте ворога: мешканцям Нікополя нагадали про заборону перебування на узбережжі

Мешканцям Нікополя нагадують про заборону виходу на водне дзеркало та берегову лінію Каховського водосховища. По-перше вода відійшла і можна натрапити на снаряд. По-друге, не провокуйте ворога, який пильнує на протилежному березі. 

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Починаючи з липня минулого року акваторія Каховського водосховища та прибережні території неодноразово піддавалися обстрілами ворожої артилерії. Існує висока ймовірність наявності на цій території вибухонебезпечних предметів (мін або неспрацьованих боєприпасів).

На даний час з підривом дамби Каховської ГЕС вода відійшла від берега, перебування на прибережних територіях несе пряму небезпеку мешканців міста та може спровокувати ворожі обстріли.

Мешканців закликають неухильно дотримуватися заборони виходу на берегову смугу!

Нагадаємо, заборона виходу на водне дзеркало та берегову смугу Каховського водосховища діє згідно розпорядження голови Нікопольської військової районної адміністрації від 25.03. 2022 року № 34.

Раніше ми повідомили про те, що в селищі Червоногригорівка, в річці Ревун виявили холероподібний вібріон: чи є небезпека.  Також про те, що у Нікополі та області введуть заборону на вилов раків: які штрафи чекають порушників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас