ЖИТТЯ

Жителі Енергодару можуть повідомляти про злочини загарбників у телеграм-бот

Для мешканців Енергодару, які залишаються жити в окупації, розробили спеціальний телеграм-бот «ЕнергодарСОС». Він створений, щоб повідомляти про військові злочини окупантів. Конфіденційність гарантують. 

Про це повідомляє мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор. 

Телеграм-бот «ЕнергодарСОС» створили для того, щоб жителі тимчасово окупованого атомного міста могли конфіденційно та безпечно для себе повідомляти про військові злочини рашистів. Також до нього можуть надсилати дані мешканці інших тимчасово окупованих територій. Пізніше ці відомості можуть бути використані для притягнення до відповідальності керівництва та військових країни-агресора.

Якщо ви стали свідком злочинів окупантів у Запорізькій області, повідомте про це у Телеграм-бот «ЕнергодарСОС» (https://t.me/zp_war_crimes_bot)Він доступний за посиланням.

«ЕнергодарСОС» був створений правозахисниками. Свідчення людей будуть використані українськими та міжнародними судами.

“З початком повномасштабного вторгнення російські солдати скоїли вже тисячі воєнних злочинів. Викрадення та утримання в полоні мирного населення, руйнування цивільної інфраструктури та житлових будинків, вбивства і катування, крадіжки й мародерство відбуваються на окупованих територіях щодня. Ми зберігаємо конфіденційність усіх зібраних даних! Гарантуємо захист інформації від неправомірного доступу”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що поліція показала наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині. Також про те, що протягом ночі ворог випустив понад десяток снарядів по Нікополю та району.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас