ЖИТТЯ

У Нікополі 35-річний чоловік пограбував місцеву мешканку у під’їзді будинку

У Нікополі 35-річний чоловік пограбував 35-річну місцеву мешканку. Злочинець штовхнув жінку та зірвав з її руки золотий браслет.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Ввечері, 28 травня, в одному з під’їздів Нікополя по вулиці Героїв Чорнобиля стався злочин. 35-річна жінка зайшла до свого під’їзду з малознайомим чоловіком. Побачивши на руці золотий браслет, чоловік штовхнув потерпілу у стіну, зірвав прикрасу, після чого втік з місця події.

Грабіжником виявився 35-річний раніше судимий за майнові злочини чоловік. Його затримали. Викрадене майно повернули власниці.

29 травня грабіжнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що начальниця одного з управлінь Нікопольської міської ради вимагала хабар від волонтера. Також на Дніпропетровщині клієнтка жорстоко побила б’юті-майстра.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас