ЖИТТЯ

Збільшилась кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг

31 липня двома російськими ракетами був обстріляний Кривий Ріг. Влучили у дев’ятиповерховий житловий будинок та будівлю навчального закладу. Є загиблі та постраждалі. Біля зруйнованого будинку чатують місцеві. Серед них і Ганна. Її родичі тут жили. Та квартири більше немає. Найстрашніше, що в момент «прильоту» в ній було троє людей.

Серед яких жінка та її 10-річний син. Як вона витягувала дитину – не пам’ятає. Мабуть, материнська любов надала їй сил. Зараз вони у лікарні. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Загалом самотужки з понівеченої багатоповерхівки вибралося майже 150 мешканців. Ще тридцятьом допомогли вийти на вулицю рятувальники.

Станом на 14:00 відомом про 4 загиблих, серед них — 10 річна дитина. Також рятувальникам вдалося дістати з-під завалів будинку трьох дорослих людей і одну дитину. Всього постраждало 53 людини, з них — 5 дітей.

Раніше ми повідомили про те, що над Дніпропетровщиною сили ППО «приземлили» 2 ворожих шахеди. І рятувальники показали фото ліквідації наслідків ракетного удару по Дніпру. Загарбники 7 разів обстріляли Нікополь і район.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас