ЖИТТЯ

В Енергодарі загарбники крадуть гроші з банківських карт місцевих жителів

Вже не вперше мешканці Енергодару повідомляють про нові злочини російських військових по відношенню до цивільного населення. Загарбники регулярно проводять обшуки в квартирах. Шукають начебто зброю та наркотичні речовини. Принаймні під таким приводом вони вламуються в оселі місцевих.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Поки одні військові рф перевертають квартиру, другі перевіряють телефон власника та додатки. Просять пароль, в тому числі від додатку банку, в якому людина отримує зарплатню. Персональні дані просять начебто для того, щоб подивитися, що людина не донатить ЗСУ. Після проведення обшуку та перевірки телефону, українські сім-карти та банківські картки зазвичай розрізаються навпіл, додаток банку в телефоні видаляється.

“І тільки пізніше, після відновлення сімки та банківської картки, власник розуміє, що під час перевірки телефону всі його гроші були переведені на рахунки військових рф”,  – про це пише Дмитро Орлов.

За його словами, такі випадки непоодинокі. І повернути свої кошти ошукана людина в значених обставинах та умовах не може.

Раніше ми повідомили про те, що через тиск загарбників близько 30-ти атомників ЗАЕС покинули Енергодар. Також про те, що в Енергодарі загарбники труять місцевих пилом з золовідвалів Запорізької ТЕС.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас