ВЛАДА

У Нікополі фельдшер та лікар прийняли пологи вдома і стали «хрещеними» батьками

Зміна 25 липня для однієї з бригад підстанції у Нікополі почалася з виклику щодо гострого болю в животі у вагітної жінки. По приїзду на місце бригади “швидкої”, у молодої жінки події почалися позалікарняні пологи. Народився чудовий хлопчик, якому щаслива родина вже підібрала гарне ім’я – Гліб.

Про це Інформатору стало відомо з публікації у Facebook.

«Хрещеними» батьками хлопчика стали – лікар Альона Кулик та фельдшер Андрій Мірошниченко. Після надання необхідної медичної допомоги вдома породілля і новонароджений були доставлені автомобілем швидкої в обласний лікувальний заклад. Туди їх повіз водій Віктор Біжко. І мати, і хлопчик почувають себе добре.

“Вітаємо родину нікопольчан із радісною подією. Це добрі новини для Нікополя – наше багатостраждальне місто живе і відроджується. Вітання бригаді екстреної медичної допомоги напередодні Дня медичного працівника України. Здоров’я вам, добробуту вашим родинам, щастя!”, – йдеться у повідомленні.

У Нікополі фельдшер та лікар прийняли пологи вдома

У Нікополі фельдшер та лікар прийняли пологи вдома

Раніше ми повідомили про те, що породілля з Марганця народила хлопчика по дорозі до лікарні. Також про те, що на Дніпропетровщині лікарі в домашніх умовах прийняли пологи у неповнолітньої дівчини. Окрім того, 20-річна жінка народила хлопчика по дорозі до  лікарні.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас