ВЛАДА

У Нікополі запрацюють державні реєстри

До уваги жителів Нікополя. Міська влада неодноразово зверталася до владних органів з проханням включити Нікопольську територіальну громаду до переліку територій активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси. Наразі повідомили, що це вдалося зробити.

Про це написали в офіційній групі групі “Нікополь. Оперативна інформація”, передає Інформатор.

За сприяння голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, співпраці з депутатами Верховної Ради України Юрієм Кісєльом, Денисом Масловим та іншіими, проводилась системна робота щодо впровадження відповідних законодавчих змін.

В результаті Мінітеграції видало наказ № 199 від 13.07.2023 року “Про затвердження Змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією”.

Це дозволить відновити функціонування державних реєстрів у Нікополі, можливість вчинення нотаріальних та реєстраційних дій нотаріусами та державними реєстраторами.

Містяни знову зможуть оформлювати угоди, заповіти, видавати довіреності, оформлювати спадщину, оформлювати землю та користуватись всіма іншими можливостями при реалізації своїх прав.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас