ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині змія вкусила чоловіка посеред вулиці

У Кривому Розі місцевого жителя вкусила змія. Чоловік пішов навпростець до своєї автівки, де його вкусила змія за стопу. Постраждалий одразу надав собі першу медичну допомогу та поїхав до лікарні.

Про це повідомляє Інформатор Кривий, з посиланням на пост у соцмережі Святослава Нощенко, передає Інформатор.

Містян попереджають бути обережними. Не ходіть у кущах та по високій траві.

“Зрізав кут і йшов по скошеній стерні до своєї автівки й раптом, щось як голкою штрикнуло в стопу. Від болю зупинився і побачив дві характерні позначки укусу від змії! Дякувати Богу, продавчиня зробила першу допомогу, наклала жгут і я помчав у лікарню”, – написано у тексті.

Нагадаємо, у травні, в нашій області зафіксували три випадки укусів отруйними зміями. Взагалі, на Дніпропетровщині зустрічаються 8 видів змій. З них лише два – отруйні. Це гадюка звичайна та гадюка степова. Вони мають чорну зигзагоподібну смугу вздовж хребта, складаються у «вісімку» або «пружинку». У місті гадюку побачити майже неможливо. Вони живуть у балках та соснових лісах

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині в кіоску продавчиня виявила плазуна. Також в нашій області активізувалися тарантули. А у Нікополі до приватних осель масово повзуть змії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас