ЖИТТЯ

На одному з блокпостів Дніпропетровщини знайшли тіло військового з простріленою головою

13 червня 2023 року, поблизу села Піщанка знайшли мертвим Богдана Говорухіна. Солдата виявили о 1:15, у бліндажу на блокпості. Подія сталася незадовго до відпустки хлопця.

У пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області написали, що в рамках цієї справи призначена низка судово-медичних експертиз. Про це повідомляє Інформатор.

Про свій візит додому він завчасно попередив рідних. Батьки Богдана не вірять, що їхній син вчинив самогубство, бо на його тілі та обличчі були синці. У хлопця зламані ніс і вуха.

Знайшли мертвим Богдана Говорухіна

Знайшли мертвим Богдана Говорухіна

Попередня причина смерті військового, яку встановила поліція на місці події — кульове поранення голови. Даний факт зареєстрували до ЄРДР за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У поліції повідомили, що досудове розслідування і з’ясування всіх обставин смерті військового триває.

Інформатор Дніпро раніше вже писав про військову частина, в якій служив Богдан Золотухін. Вона мала негативну славу. Саме з цієї частини в’язень застрелив конвоїра і по цій справі суд виніс вирок.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік підірвав себе гранатою у власному ліжку. Також сповістили про смерть Олександра Хомачкова з Нікополя, який загинув через мінометний обстріл.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас