ВЛАДА

У Покрові тривають пошуки зниклого чоловіка

У Покрові Нікопольського району правоохоронці продовжують пошуки Сергія Гріндєва. На жаль, в ході пошукової операції місце перебування чоловіка не було встановлено. Поліцейські дякують усім, хто долучився та допоміг в обстеженні території.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

15 липня о 8:00 поліцейські почали огляд території поблизу Покрова. На допомогу також прийшли військові з квадрокоптером.Пошукові групи по три-чотири людини розділилися по квадратах та майже п’ять годин поспіль перевіряли парки, сквери, дачні угіддя, найближчі до міста посадки, територію пляжу та водойми. Однак на цей раз пошуки знову завершилися безрезультатно. Розшук чоловіка буде продовжено.

Нагадаємо, що 23 квітня Сергій Гріндєв вийшов з місця мешкання по вулиці Бориса Мозолевського у Покрові та на даний час його місце перебування невідоме.

Прикмети: на вигляд 35-40 років, зріст 185 см, очі карі, волосся коротке темне.

Сергій Гріндєв 

Сергій Гріндєв 

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Сергія Гріндєва, просимо повідомити до відділення поліції № 2 Нікопольського районного управління поліції, що в Покрові, або за телефонами “102”, 4-20-02 або (068) 396-85-39, (050) 456-40-11.

Тривають пошуки зниклого чоловіка

Тривають пошуки зниклого чоловіка

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині знайшли мертвим зниклого 38-річного чоловіка. Також про те, що у Нікополі загарбники вбили 43 людини, ще 200 – постраждали.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас