ЖИТТЯ

У Нікополі за рік обстрілів ворог пошкодив більше 4000 будинків та різних установ

Світ повинен знати про важке сьогодення Нікополя, який вже понад рік знаходиться під майже щоденними ворожими обстрілами. Тож, до нашого міста постійно приїжджають журналісти українських та іноземних медіа, які показують складнощі та виклики долі, що переживають нікопольці, через постійну військову агресію росіян.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Так цього тижня у Нікополі побували представники RTL (Німеччина), UA studio (Україна), NTR (Нідерланди), The Atlantic (США), De Morgen (Бельгія), 11 канал (Україна), СТБ (Україна).

Люди рік живуть під обстрілам

Люди рік живуть під обстрілам

Цього тижня виповнився рік з моменту коли російські війська почали обстрілювати Нікополь. Наслідки важкі, вбито 20 нікопольців, 143 поранено.

У місті пошкоджено понад 4100 обʼєктів, серед них житлові будинки, заклади освіти, медицини, культури, спорту, торгівлі тощо. Додала складнощів й ситуація з водопостачанням.

“Зараз ми без вихідних працюємо над його відновленням. Проте слід розуміти, обсяг робіт великий, тому потрібен час. “, – коментує мер Нікополя Олександр Саюк

Ситуація з водою у Нікополі складна

Ситуація з водою у Нікополі складна

Виконується підвіз води на 40 пунктів видачі, також діють 14 пунктів видачі бутильованої води, Знімальні групи поспілкувалися з місцевими мешканцями, які розповіли їм, що попри нелегку безпекову ситуацію вони не здаються, залишаються у Нікополі, продовжують працювати всупереч планам ворога, вірять у перемогу України та чекають на мир.

Раніше ми повідомили про те, що поліцейські Нікополя об’їхати півсотні адрес з водою, де проживають люди похилого віку. Також секретар міськради Іван Базилюк розповів про ситуацію з водою у Нікополі. Повідомили і про те, що у Нікополі відкрили нові пункти видачі води. А от вразливі верстви населення у Нікопольському районі отримали побутові системи для очищення води.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас