ЖИТТЯ

У Нікополі дівчинка обстригла волосся, щоб допомогти онкохворим дітям

У Нікополі дівчинка на ім’я Вікторія обстригла своє волосся, щоб допомогти важкохворим дітям. Свій хвостик мала віддала на виготовлення перуки для онкохворих дітей.

Про це повідомив благодійний фонд “Дітям Нікополя” у Facebook, передає Інформатор.

Зазвичай діти, які борються з онкологією втрачають своє волоссячко. Причиною випадіння волосся є побічна дія лікування. Воно пошкоджує клітини, що відповідають за ріст волосся. Лікування й боротьба з раком, є тривалим, а волосся росте повільно. Для дівчат, це особливо важко, бо хто ж не мріє про довгу та красиву косу.

Але рішення, яке може підняти настрій принцесам є, це – перука. Наприклад, соціальна ініціатива Hair for Share виготовляє перуки для дітей, що борються з раком, пише представник Фонду Марія Мельникова.

Фонд вже не раз відправляє “хвостики” наших красунь на перуки. От і зараз маленький хвостик Вікторії з Нікополя поїде до Львова.

Хвостик Вікторії поїде до Львова

Хвостик Вікторії поїде до Львова

Нагадаємо, першою дівчинкою з Нікополя, яка пожертвувала своє волосся на перуки була 11-річна Юлія Буцонь. Її приклад унаслідували й інші дівчатка – Дар’я Цурікова, Сніжана Жернакова та Ольга Буга.

“Так і працює ланцюжок добра, дівчина щаслива, бо зробила собі нову зачіску й добру справу, принесла свого хвостика до нашого Фонду. Далі ми відправили хвостика до майстрів, а далі найприємніше – очі хворої дитини засяють радістю, бо в неї з’явиться чудова перука. Вікторіє, ми дякуємо тобі за такий добрий вчинок, а батькам за виховання донечки”, – пише Марія Мельникова.

Допомагати дітям у боротьбі з раком можна у різний спосіб. Будь-яка ваша підтримка важлива для них!

Раніше ми повідомили про те, як студентам з Дніпропетровщини отримати грант на навчання. Також розказали дивовижну історію про 7-річну доньку військового, яка збирає гроші для ЗСУ грою на сопілці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас