Нікополь До сайту

Аміхрон, Арнела, Сержик, Ляля,: якими екзотичними іменами називали дітей на Дніпропетровщині за останні півроку

Ім’я — є частиною нашої особистості, що супроводжує нас протягом усього життя. Батьки ретельно обирають ім’я своєму малюкові. Вони переглядають словники, шукаючи натхнення в книгах, фільмах, музиці, природі. Часто дітей називають на честь видатних історичних осіб, близьких друзів, родичів. Тож обирайте ім’я, яке промовляє до вашого серця та личить вашим дітлахам.

А Інформатор розкаже, якими іменами називали дітей протягом першого півріччя 2023 року мешканці південного та південно-східного регіонів нашої країни. Таку статистику опублікувало Південне міжрегіонального управління Міністерства юстиції. І, що цікаво, але не дивно, — за цей період найбільше дівчаток було зареєстровано з ім’ям Вікторія та Мирослава, що зайвий раз підкреслює мрії всіх українців — Перемогу та Мир!

Реклама

Так, серед найбільш поширених імен, якими називали хлопчиків Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської та Запорізької областей слід відмітити:

Дівчаток нашого регіону частіше за все називали:

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі дівчинка обстригла волосся, щоб допомогти онкохворим дітям. Також розказали дивовижну історію про 7-річну доньку військового, яка збирає гроші для ЗСУ грою на сопілці.

Реклама

Альона Антонова