ЖИТТЯ

У Норвегії жорстоко вбили 30-річну біженку з Дніпропетровської області

У Норвегії, в готелі Magic Hotel Solheimsviken, жорстоко вбили 30-річну переселенку із Дніпропетровської області Катерину Кожому, де вона жила зі своїм трирічним сином. Під підозрою опинився партнер дівчини з Азербайджану, батька її сина. Його затримали та утримують в слідчому ізоляторі. 

Про це пише Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро та на публікацію Захід.нет.

Чоловік свою вину категорично заперечує. Проте поліція стверджує, що у них є суттєві докази його причетності до розправи.

За словами очевидців, на тілі загиблої були численні порізи й колоті рани. Медики намагалися врятувати українку, проте від отриманих травм вона померла. Зараз сестра загиблої займається транспортуванням тіла з Норвегії та опікунством над племінником.

“Фігурант не визнає кримінальної відповідальності у справі. Немає жодних доказів, які б вказували на те, що були інші виконавці, окрім заарештованого чоловіка. Тепер буде оцінюватися осудність обвинуваченого. Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, — розповідають у поліції.

За інформацією журналістів видання “Факти”, жінка родом з міста Тернівка, що у Дніпропетровській області. Друзі розповіли, що у загиблої була нелегка доля: вона втратила матір, батька та вітчима. Завжди була сумлінною та прагнула більшого. Здобула вищу освіту у Дніпрі та керувала командою у сфері продажів у компанії robota.ua. Після — її запросили до Києва.

Восени 2020 року Катерина народила сина Андріана. Коли почалась повномасштабна війна, дівчина залишалася в Києві. А у січні 2023 року, коли почались масовані відключення світла, — виїхала до Норвегії.

“Ходили чутки, що це вона хотіла втекти від чоловіка, через якого страждала. Але потім Михайло якось опинився поруч з нею. Й жінка вже у чужій країні зверталась до поліції, але там вона надто лояльна, й Михайлу дозволили бачити сина”, — розповіла приятелька та однокласниця вбитої Марія.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині за жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка. Також був випадок, коли 39-річна жінка після «застілля» не помітила ножа в грудях та прокинулася в калюжі крові.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас