ЖИТТЯ

Загроза теракту на Запорізькій АЕС: в МЗС росії зробили заяву

У п’ятницю, 30 червня, Міністерство іноземних справ росії зробило заяву щодо підготовки до підриву Запорізької АЕС. У всьому звинувачують Київ: пишуть, що влада України вже підготувала катастрофу та збирається підірвати атомну станцію.

Повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна. Про це заявила Марія Захарова, прес-аташе російського МЗС.

Марія Захарова заявила що в Києві вже все підготували для підриву атомної станції, росіяни панікують, бо катастрофа може зачепити і їх.

“У Києві встановили додаткові прилади для виміру радіації, повідомляє місцева влада. Днями у низці регіонів України розпочались навчання на випадок аварії на ЗАЕС. Київська влада готується здійснити ще один теракт!” – написала Захарова.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікопольському районі пройшли масштабні навчання на випадок теракту на ЗАЕС. Також ми писали про те, що робити під час можливої радіаційної аварії. Також про те, що жоден сценарій подій на ЗАЕС не потребує проведення йодної профілактики.

Ірина Львова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас