ВЛАДА

Пряме попадання по промисловому підприємству у Нікополі з двома загиблими: подробиці

Про безпекову ситуацію на Дніпропетровщині станом на 19:35 розповів. Він повідомив про трагедію у Нікополі та розкрив подробиці. Нажаль, ворожий обстріл забрав життя двох людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

26 червня ворог вдарив з важкої артилерії по Нікополю. Сталося пряме попадання у промислове підприємство. Загинула 51-річна жінка, яка працювала кранівницею, та 50-річний чоловік, який був на підприємстві різноробочим.

Ще один чоловік, 49 років, газорізальник, отримав поранення. Зараз його стан стабільний. Знаходиться у лікарні в стані середньої тяжкості.

Мирні люди просто вийшли на роботу в понеділок. Працювали і мріяли ввечері повернутись до рідних. Але їх вбили. В один момент, просто під час роботи, цих людей не стало. Мої щирі співчуття родинам загиблих!

Раніше ми повідомили про те, що у боях за волю України загинув працівник Запорізької АЕС. Також про те, що на війні загинув акушер-гінеколог з Нікопольського району. Також загинув 36-річний солдат з Нікополя. У Бахмуті загинув син родини волонтерів з Томаківської громади. У районі Мар’їнки загинув 27-річний солдат з Покрова. В Нікополі попрощались з Захисником України.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас