ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік пішов купатися та потонув

24 червня у селі Шевченко Дніпропетровської області сталася трагедія. На місцевому ставку чоловік пірнув у воду та зник з поля зору. Свідки події викликали рятувальників.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

24-го червня, о 18:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час купання в місцевому ставку селища Шевченко  Дніпровського району, чоловік пірнув у воду та зник з поля зору. До місця події направлено відділення водолазів-рятувальників міста Дніпро.

По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку «101» обстежили акваторію водоймища. Тіло чоловіка було знайдено на глибині п’ять метрів та на відстані 20 метрів від берега.

Рятувальники-водолази за допомогою водолазно-рятувального обладнання доправили тіло чоловіка 1991 року народження до берега та передали працівникам Національної поліції.

Раніше ми повідомили про те, що в Покрові під час пожежі в квартирі загинули чоловік та жінка. За добу рятувальники Дніпропетровщини 19 разів гасили займань в екосистемах. У Марганці під час пожежі врятували жінку та чоловіка. В селі під Нікополем 69-річний чоловік впав у колодязь. У самому Нікополі горів одноповерховий житловий будинок. У сусідній з Дніпропетровською області зафіксували землетрус.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас