ЖИТТЯ

У Нікополі горів одноповерховий житловий будинок

8 червня, о 19:55, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Староцерковна у Нікополі. За повідомленням направлено рятувальників міста Нікополь у складі двох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши до місця виклику встановлено, що з вікон одноповерхового житлового будинку йде густий дим. Надзвичайники потрапили всередину оселі та приступили до гасіння займання. Існувала загроза покинення пожежі на дах.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, меблі, внутрішнє облицювання стін та перекриття будинку на загальній площі 50 квадратних метрів.

Пожежу локалізовано о 20:18 та ліквідовано о 21:20. Внаслідок події загиблих та травмованих немає. До гасіння пожежі залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у сусідній з Дніпропетровською області зафіксували землетрус. Також загарбники підірвали греблю Каховської ГЕС.

У Нікополі горів одноповерховий житловий будинок

У Нікополі горів одноповерховий житловий будинок

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас