ЖИТТЯ

Через обстріл Нікополя одна людина загинула та одна постраждала: поліція фіксує наслідки влучань

У Нікополі в результаті артобстрілу одна людина загинула та одна постраждала. Поліцейські збирають докази на місцях влучань та фіксують всі наслідки воєнних злочинів на території Нікопольського району.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної полції у Дніпропетровській області.

23 червня з важкої артилерії ворог вранці та пізно ввечері  поцілив по приватному сектору Нікополя. В результаті постраждав 67-річний чоловік, йому надали необхідну медичну допомогу. Осколками снарядів пошкоджено 4 приватні будинки, господарчі споруди та паркани біля домоволодінь. Обірвано лінію електромереж.

Вранці 24 червня терор міста армією рф було продовжено. Наразі відомо про загибель 70-річного чоловіка. Остаточні наслідки ударів встановлюються.

Раніше ми повідомили про те, що кількість постраждалих через ракетный удар по Дніпру збільшилась до 11. Також СБУ затримала «праву руку» російського олігарха, який вивозив з України титан для виробництва «Калібрів».

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас