ЖИТТЯ

В Енергодарі загарбники тероризують місцевих перевірками

В Енергодарі чеченці тероризують місцевих перевірками. Що саме шукають загарбники – невідомо. Можливо, бояться партизанів Енергодара.

Про це повідомляють місцеві жителі. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “РІА Південь”.

У будинках на вулиці Козацькій і прилеглих вулицях вже третій день з самого ранку “чеченський ОМОН” влаштовує перевірки документів. За словами місцевих, окупанти проникають до осель і оглядають балкони.

Стукають і дзвонять у квартири. Якщо ніхто не відчиняє двері, то опечатують. І потім, щоб потрапити у власну квартиру, людині потрібно їм дзвонити. Вони приїжджають і пропускають, після з’ясування, хто власник.

“Народ цих багатоповерхівок у шоці. Бачив у цих дворах чеченський ОМОН і з ними “цивільний” – лазили по під’їздах. А на вулиці Козацькій стояв “Урал” окупантів з коротким по довжині кузовом під тентом”, – розповідають люди.

Що шукають окупанти – не зрозуміло. Можливо, налякані діями партизанів в Енергодарі. У будь-якому разі місцевим жителям слід бути обережними, і про всяк випадок почистити телефони, від матеріалів, які можуть бути підозрілими для орків.

Раніше ми повідомили про те, що на Запорізькій АЕС все заміновано, кадировці чекають вказівок. У розвідці назвали дії росіян на Запорізькій АЕС ядерним шантажем. Також ми повідомляли про те, що відбувається на Запорізькій АЕС після підриву Каховської ГЕС.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас