ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині жінка нецензурно ображала співмешканця, за що пішла під суд

Криворіжанка психологічно тисла на свого співмешканця і нецензурно його лаяла. На зауваження чоловіка рецидивістка не реагувала, своїми діями вчиняла домашнє насильство в сім’ї. Тернівський районний суд міста Кривого Рогу притягнув жінку до адміністративної відповідальності, наклавши на неї штраф в розмірі 680 гривень.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг  з посиланням на Тернівський районний суд.

Раніше Тернівський районний суд неодноразово визнавав правопорушницю винною та накладав на неї адміністративні стягнення у вигляді штрафів за ті ж самі дії у відношенні свого співмешканця. Тобто це не перший випадок, коли громадянка вчиняє домашнє насильство.

Додамо, що за повторне вчинення домашнього насильства однією особою протягом року тягне за собою накладення штрафу від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Раніше ми повідомили про те, що прокуратура вимагає взяти під варту мешканця Нікополя, який катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка. У Нікополі чоловік вдарив двох друзів по чарці ножем.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас