ЖИТТЯ

Під час ракетної атаки у Кривому Разі загинули двоє студентів та випускник ДУЕТ

Під час ракетної атаки по Кривому Рогу загинуло 12 людей. Серед них – троє молодих хлопців, які працювали на підприємстві та були студентами Державного університету економіки і технологій та його структурного підрозділу “Політехніка”. Тіла загиблих знайшли вчора, 13 червня, під завалами.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на  Інформатор Кривий та на ДУЕТ. 14 червня у Кривому Розі оголошений Днем жалоби.

Серце ДУЕТ розвивається від болю. Крім двох студентів, тієї трагічної ночі університет втратив випускника фахового коледжу «Політехніка» 2018 року – Віктора Толстова. Всі хлопці загинули разом на підприємстві, де працювали.

Загинув Віктор Толстов

Загинув Віктор Толстов

Віктор Толстов свого часу навчався у групі ЕП-15-1/9. Де б він не з’являвся, одразу ставав душею гурту. Завжди в доброму гуморі, життєрадісний, зі щирою посмішкою на обличчі, яка за одну мить могла подарувати гарний настрій кожному, хто цього потребував.

Державний університет економіки і технологій висловлює свої щирі співчуття родині Віктора, його друзям і близьким людям!

Владислав Кузнєцов був студентом фахового коледжу «Політехніка». Хлопцю було лише 20 років.

Загинув Владислав Кузнєцов

Загинув Владислав Кузнєцов

“Він був чудовою людиною, готовою завжди прийти на допомогу кожному, хто цього потребував. Усім серцем вірив у Перемогу рідної України. Підтримував тих, хто потерпів від жахіття війни. У пам’яті багатьох людей Владислав залишив про себе світлі теплі спогади” – написано у повідомленні. Вічна пам’ять Владиславу! Державний університет економіки і технологій висловлює свої щирі співчуття сім’ї Владислава та всім, хто його знав.

Внаслідок нічної терористичної атаки на Кривий Ріг загинув студент 4-го курсу (група ОіОп-19-1) економічного інституту ДУЕТ – Данило Корнілов. Він був активним і життєрадісним, вмів поєднувати навчання та роботу, мав великі плани на майбутнє…

Загинув Данило Корнілов

Загинув Данило Корнілов

“Як же складно говорити в минулому часі про 21-річну молоду людину, у якої попереду мало бути довге і щасливе життя. Але…”, – йдеться у повідомленні.

У Данила залишилися дружина Софія і маленький синочок Діма, якому всього 1 рік і 3 місяці.

Раніше ми повідомили про всі загиблих у Кривому Розі. Також про те, що в Україні вшановують пам’ять загиблих десантників, серед яких троє з Нікополя. До місцевої поліції звернулася 81 людина із заявами про пошкодження майна. Показали перші хвилини порятунку людей після влучання ракети у житловий будинок у Кривому Розі. Перші хвилини після вибуху, коли люди вистрибували з балконів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас