ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині через іграшку мало не загинула 3-річна дитина

Для малечі кожен день – це відкриття чогось нового, але не завжди набутий досвід є позитивним. Щоб не робили виробники іграшок для безпеки дитини, завжди знайдеться якась річ, з якою малечі захочеться проексперементувати.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на парамедика Влада Боднюка,

До єдиної центральної диспетчерської “103” надійшов виклик. Стурбована мати розповіла про свою 3-річну дитину, яка щось засунула до носа, зараз сильно кашляє, синіє.

На виклик негайно прибула бригада Новокодацької підстанції Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у складі фельдшерів Олександра Огіра та Ярослави Бондаренко.

Через іграшку мало не загинула 3-річна дитина

Через іграшку мало не загинула 3-річна дитина

Після огляду маленького пацієнта, було встановлено, що стороннього предмету вже немає у верхніх дихальних шляхах, проте залишається кашель та синюшність тіла. Надавши невідкладну допомогу у вигляді інсуфляції зволоженого та теплого кисню, дитину було доставлено до профільного медичного закладу міста.

Батьків закликають бути уважними до дітей, пильнувати їх. Особливо коли вони граються з предметами, що потенційно можуть потрапити до носа чи рота.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем бригада “екстренки” допомогла з’явитись на світ маленькому хлопчикові. У Дніпропетровській області півторарічна дитина випала з вікна 3-го поверху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас