ЖИТТЯ

Нікопольський район отримав 18 пожежних машин для підвезення води

Нікопольський район додатково отримав вісімнадцять пожежних машин. Техніка вогнеборців розподілена по громадам та буде задіяна в підвезенні води їх жителям.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Завдяки сприянню голови ОВА Сергія Лисака до міста Нікополь транспортують великий обсяг бутильованої води, за що окрема дяка ТМ «Моршинська», котра постачає людям бутильовану воду з перших днів надзвичайної ситуації.

В громадах продовжують збільшувати кількість пунктів розливу води. “Укрзалізниця” продовжує підвезення великих об’ємів технічної води до територій.

“Дякую керівнику ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, генерал-майору Юрію Корецькому, керівнику районного управління Володимиру Стовбі та надзвичайникам нікопольщини за допомогу і оперативне реагування”, – написав Євтушенко.

Також він повідомив про онлайн-нараду під головуванням Прем’єр-міністра України, Дениса Шмигаля. Окрім термінового забезпечення водою громад Нікопольського району, вже розпочато реалізацію рішень, щодо сталого водозабезпечення територій.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі відбулися зміни у пунктах видачі води: актуальні адреси. Чи існує загроза спалаху холери у Дніпропетровській області.

Альона Антонова

Фото з відкритого джерела

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас