ЖИТТЯ

Голова Нікопольської РВА розповів про ситуацію з водопостачанням у районі

Протягом дня армія рф здійснила обстріл населеного пункту Покровської громади. Люди не постраждали. Наслідки атаки уточнюють фахівці ДСНС. Рівень води в Каховському водосховищі продовжує знижуватися та складає трохи меньше десяти метрів. В частині громад розпочато створення штучних водойм.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Завдяки співпраці ОВА з Укрзалізницею до Марганецької і Покровської міської громад доставлено великий об’єм води та розпочато її підвезення жителям територій. Дещо раніше такий об’єм води доставлено і розподілено між жителями Томаківської та Мирівської громад. Співпраця з УЗ і постачання води до громад буде здійснюватись на постійній основі.

Громади продовжують отримувати бутильовану питну воду. Вчора і сьогодні великий об’єм води отримала Мирівська і Томаківська громади. Частину води вже роздано людям, роздачу буде продовжено. Відзавтра, Томаківська громада отримає доступ до запасів води на Томаківській дільниці Марганецького водоканалу. Інші громади теж не залишаються без уваги.

У Нікополі створено пункти видачі води, міська влада робить все можливе щоб відновити централізоване водопостачання. Завтра ввечері буде зрозуміло бути чи бути. В разі “не бути” буде збільшена кількість пунктів роздачі води.

В одній з громад сталось часткове руйнування мосту. Об’єкт оглянуто фахівцями департаменту ЖКГ ОВА. З понеділка розпочнуться роботи по усуненню аварійної ситуації.

“Не дивлячись ні на що прошу вас зберігати спокій, взаємоповагу та почуття власної гідності. Нині це важко, але можливо. Внутрішні конфлікти лише допоможуть ворогу, не наблизивши нас до вирішення проблем.”, – пише Євген Євтушенко.

Раніше ми повідомили про те, що з Каховського водосховища втрачено понад третину води: який рівень зараз. Також майже вся Нікопольщина залишилась без центрального водопостачання.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас